Üdvözöljük a

Lépésről-lépésre: a Középtávú Logisztikai Stratégiától a pályázati források lehívásáig

honlapján!

-

Lépésről-lépésre: a Középtávú Logisztikai Stratégiától a pályázati források lehívásáig

Szerző: Dr. Kiss András | 2014. szeptember 29.

Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Non-profit Kft. a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társasággal, a Logisztikai Egyeztető Fórum szakmai támogatásával konferenciát szervez október 16-án a logisztikai szakterületet érintő fejlesztési elképzelésekről, a formálódó pályázatokról és a kapcsolódó európai uniós irányelvekről.

A konferencia címével – „Lépésről lépésre” – a szervezők azt az építkező munkát kívánják kifejezni, amely a logisztikai stratégia megalkotásának első lépéseitől elvezetett annak gyakorlati megvalósításáig.

 

Az összehangolt kormányzati, szakmai, érdekképviseleti erőfeszítések eredményeként a hazai logisztikai szektor először rendelkezik a Kormány által 2013-ban elfogadott, az ágazat gazdasági súlyának megfelelő, a versenyképesség javulását elősegítő stratégiai tervdokumentummal. A Középtávú Logisztikai Stratégia célja, hogy kijelölje a logisztikai ágazattal kapcsolatos rendszerszemléletű tennivalókat, egyben irányt mutasson a 2014-2020 közötti európai uniós projektek és pályázatok tartalmát illetően.

 

A stratégia megalkotásában és a döntésig való eljuttatásában érintett szakmai és kormányzati szervezetek azt is célul tűzték ki, hogy a végrehajtás előrehaladásáról folyamatosan tájékoztassák a szakmai közvéleményt. Azzal, hogy formát kezdenek ölteni a 2014-2020-as időszakra vonatkozó pályázatok, olyan mérföldkőhöz érkeztünk, amelynél érdemes áttekinteni a jelenlegi helyzetet és a közeljövő lehetőségeit.

 

A részvételi díjas konferenciáról további információ az alábbi linken található.

Helyszín: Budapest
Időpont: 2014. 10. 16. 08:31 - 2014. 10. 16. 13:30
Kapcsolódó anyagok: